Općinsko društvo Crvenog križa Darda

Donacija torbe prve pomoći u okviru programa Sigurnije škole i vrtići

22. prosinca 2023. godine smo Osnovnoj školi Darda donirali torbu prve pomoći kao nagradu za ostvarivanje oznake ”Naša škola je sigurna”. Torbu prve pomoći uručio je djelatnik Crvenog križa Darda, povjerenici Crvenog križa za Osnovnu školu Darda, a ujedno i profesorici biologije i kemije, Andreji Dorić. Ovo je još jedan dokaz uspješne suradnje Crvenog križa Darda i Osnovne škole Darda, koji godinama njeguju suradnju kroz edukacije djelatnika i djece o znanjima prve pomoći te provedbom raznih projekata koju obogaćuju našu sredinu i zajednicu u cjelini.
U suradnji s Hrvatskim Crvenim križem, Hrvatska poštanska banka prepoznala je vrijednost programa “Sigurnije škole i vrtići” te započela kampanju podrške vrtićima i školama koji provode navedeni program, s ciljem dodatnog unaprjeđenja opće sigurnosti u vrtićima i školama te kako bismo potaknuli i druge odgojno-obrazovne ustanove da se uključe u provedbu navedenog programa.
414047418_762076519282709_3068712798363993174_n

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>