Općinsko društvo Crvenog križa Darda

Izložba “Čovjek i cvijeće”: Volontiramo danas, za zelenije sutra

U četvrtak, 18. svibnja 2023. godine u Domu međugeneracijske solidarnosti Crvenog križa Darda u Mecama održana je izložba cvijeća pod nazivom “Čovjek i cvijeće”. Izložbu su postavili mladi Crvenog križa Darda uz veliku podršku djelatnika i mentora u sklopu projekta solidarnosti Volontiramo danas, za zelenije sutra. Izložba je postavljena kroz osam tematskih cvjetnih instalacija koje spajanjem modernog i tradicionalnog prikazuju neraskidivu vezu između čovjeka i cvijeća, odnosno čovjeka i prirode.
U samu provedbu aktivnosti, uključili su se i korisnici Dnevnog boravka za starije osobe koji su pripremili hranu i osvježenje za sve posjetitelje izložbe. Veliko hvala i Udruga Đola na posudbi opreme za samu izložbu. Izložba cvijeća održana je u sklopu projekta solidarnosti čiji rad sufinancira Europska unija, Agencija za mobilnosti programe Europske unije iz programa Europskih snaga solidarnosti.

 

Zastave EU

IMG_6900 IMG_6902 IMG_6912 IMG_6918 IMG_6921 IMG_6928 IMG_6939 IMG_6974 IMG_7215

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>