Općinsko društvo Crvenog križa Darda

Mladi na djelu

KREATIVNO RECIKLIRANJE

Projekt „Kreativno recikliranje“ iz programa Mladi na djelu financiran od strane Europske komisije započinje sa svojim akivnostima koje će nadgledati Agencija za mobilnost i programe EU. Kroz projekt će se okupiti mladi sa područja općina Darda i Bilje koji će svojim trudom i radom pomoći socijalno ugroženim mještanima spomenutih općina doniranjem „izrađenog“ recikliranog namještaja.

Cilj ovog projekta je da mladi uče od mladih o tome koliko je važno brinuti o okolišu jer je čist i stabilan okoliš osnova za razvoj i postojanje budućih naraštaja. Također želimo da mladi shvate koliko se može napraviti vlastitim rukama i kako izraziti svoju kreativnost u nešto drugačijem obliku od onog likovnog ili glazbenog. Smatramo da će svaki polaznik ovih radionica naučiti cijeniti neke nove vrijednosti i vještine, te se u sklopu ovog projeta namjerava izdavati Youthpass potvrda.

Ovim putem apeliramo na sve građane koji u svojim domovima imaju namještaj kojeg su se spremni odreći i koji im smeta da se jave osobno u Općinsko društvo Crvenog križa Darda svakim radnim danom od 7 do 15 sati na adresu Svetog Ivana Krstitelja 116a u Dardi ili na broj telefona 031/740-750. Kontakt osoba je Milan Novak. O namještaju nas možete obavijestiti i na e-mail adresu kontakt@hck-darda.hr.

Nakon što se namještaj prikupi obavijestit ćemo mlade o početku radionica te očekujemo odaziv mladih kojima će biti nešto ispunjeniji praznici.